Talex Databas tillgång

Tillgång till SQL databasen för ändring/utveckling

Full och direkt tillgång till din databas via VPN för allt som har med kunder, produkter och beställningar att göra. Plocka ut/ändra den information du vill. Ni kan själv programmera en egen koppling till er webshop.

När behöver jag använda Talex databas tillgång?

Till de vanligaste affärssystemen Fortnox, e-conomic, Specter, Visma Administration och Mamut (prisfil, social media, nyhetsbrev mm) finns det redan färdiga och billiga kopplingar. Talex databas tillgång används till system där det inte finns en färdig koppling, eller där man vill ha en skräddarsydd lösning mellan Talex och sitt affärssystem eller kassasystem.

Talex har också ett API.