Vi har redan domän (registrerat hos t.ex. Loopia eller någon annan) som vi vill koppla till butiken

Där finns flera alternativ

1. Gör en enkel länk till dinbutik.talexshop.com

2. Genom admin sidan för Loopia, One m. fl. kan du lätt peka dindomain.xx mot vår server.*
Då kan vi göra om adressen till butiken så att kunderna ser bara dindomain.xx i adressrutan.
DNS och e-post sköts hos t.ex. Surftown eller Loopia men alla www-sidor (butiken) är hos oss.

3. Vill du ha kvar dindomain.xx hos t.ex. Surftown, One eller Loopia, samt ha ett webbhotell där för någonting annat kan du istället skapa en subdomän via deras sida kostnadsfritt (t.ex. butik.dindomain eller shop.dindomain) och peka den mot oss.*

4. Du kan flytta allting till oss. Vi fixar till det hela.
Webbhotell, FTP och e-post ingår i alla våra paket. Se https://www.talex.se/e-handelslosning för mer information.

* Kontakta oss för detaljerade instruktioner om hur du ska göra. Ange domännamn i mejlet.