Instruktioner för lagersaldoindikator

Observera att modulen lagersaldoindikator måste vara installerad i er butik.

I admin > Inställningar > Grafisk lagerstatus ställer du in när du vill visa gul och röd ikon.

"Antal för att visa gul" är inställd på "date_available" vilket innebär att gul ikon (med texten "Lagerförs senare") visas endast på produkter som kommer att lagerföras senare. Du kan ändra detta till ett numeriskt värde så att gul ikon visas med texten "Ett fåtal kvar i lager" om lagersaldot är mindre än eller lika med värdet du angett här och större än värdet du angett för "Antal för att visa röd".

"Antal för att visa röd" är inställd på 0 vilket innebär att om lagersaldot för produkt är 0 visas röd ikon med texten "Beställningsvara".

Ikonerna med tillhörande text visas i produktlistan och på produktens informationssida i butiken.