Payson - information, priser, instruktioner, hur gör jag

Paysons avgifter finns på http://www.payson.se

Innan ni kan börja ta betalt med Payson behöver ni skapa ett Payson-konto (om ni inte redan har ett). Ni måste också ansöka om Agentintegration. Det gör ni genom att logga in på ert Paysonkonto och klicka på "Agentansökan" under fliken "För företag".

När ni har gjort det gör ni följande:
Gå till admin > Betal- och fraktsätt > Betalsätt och klicka på Payson och därefter "ändra".
I fältet "Aktivera Paysonmodulen" ändrar ni till "True".
I fältet "Butikens Paysonkonto (SellerEmail)" anger ni den e-postadressen som ni har kopplat till ert Payson-konto.
I fältet "AgentID" anger ni ert AgentID och i fältet "MD5-nyckel" anger ni er MD5-nyckel. Dessa uppgifter får ni från Payson efter att ni har gjort en agentansökan.
Klicka sedan på "uppdatera".
Payson Faktura finns också och kan köpas till.
Startkostnad Talex 600 kr, Månadskostnad Talex: 40 kr
Läs mer på http://www.payson.se