Unifaun - kom igång

För att komma igång med Unifaun och kunna importera från Talex måste du 'Lägga till en ny avsändare i gränssnittet'.
Artikeln finns också att läsa här >> https://help.unifaun.com/uo-se/sv/kom-ig%C3%A5ng.html

Lägga till en ny avsändare i gränssnittet

1. Logga in på ditt Unifaun-konto och välj Underhåll > Avsändare.

2. Klicka på Ny Avsändare.
    - Markera kryssrutan Avsändare

3. Ange Adressuppgifter.

4. Ange kontoinformation om du använder Efterkrav/ Postförskott eller annan tjänst som behöver kontoinformation.

5. Ange Transportörsinfomration, tex kundnummer.

6. I sektionen Sökinfomation, lägg till kategorivärden för att möjliggöra kategorisökning.

7. I sektionen Standardvärden för utskrift, lägg till information, t ex avsändarens referens och leveransanvisning, som kommer att vara ifyllda när du skapar en sändning.

Använd sökfunktionen om du vill redigera, kopiera eller ta bort en avsändare.