Instruktioner - Ställ in fraktfritt

Fraktfritt ställer du in i admin > "Betal- och fraktsätt" > "Ordertotal" > "Frakt". Klicka på ändra.
"Allow Free Shipping" sätter du till "true".
I "Free Shipping For Orders Over" anger du från vilket belopp du vill ha fraktfritt.
På "Provide Free Shipping For Orders Made" anger du om fraktfritt ska gälla nationellt, internationellt eller både och.

Hur gör jag när jag inte längre vill erbjuda fri frakt?
Du går till admin > "Betal- och fraktsätt" > "Ordertotal" > "Frakt" och klickar på ändra. Därefter ställer du in "Allow Free Shipping" till "false".
Därefter klickar du på "Uppdatera".