Instruktioner - Hur ändrar man CSS själv

I admin laddar man ner CSS-filen i admin > "Verktyg" > "Filhanteraren" > "themes" > "design.css".
När man har redigerat CSS-filen laddar man upp den igen i admin > "Verktyg" > "Filhanteraren" > "themes".
CSS-filen kan redigeras i ett vanligt textredigeringsprogram t.ex. Anteckningar.
Gå nu till butiken för att se ändringarna.

Det krävs goda kunskaper i CSS för att kunna hantera detta på egen hand. Vi ger ingen support på detta.

Ta en Backup innan du ändrar genom att ladda ner och spara en kopia av CSS-filen på datorn.
Om du raderar eller skriver över filer som du vill ha tillbaka så tar vi betalt för återställningen.

Läs det här om instruktionerna ovan inte stämmer i din butik
I äldre versioner ligger CSS-filen i "Verktyg" > "Filhanteraren" > "egen_css" > "egen.css"
Efter att man redigerat filen går man till admin > "Inställningar" > "Design, Färg & Layout" > "Välj färg på butiken" > "ändra" och väljer "egen.css". Klicka därefter på Uppdatera.