Affärssystem (integration)

Kopplingar till olika affärssystem

Med Talex kan du koppla mot de flesta affärssystem. e-conomic, Fortnox, Hogia Smart, Hogia Retail, Visma (inkl. Visma.net), Mamut, Specter, WinServ, Unifaun/Pacsoft, Memnon apport, 3PL så som DreamLogistics och Ongoing, kassasystem och POS så som Euroshop (Quadriga), Specter, Klarna offline med flera. Har du ett annat system kan ni koppla mot det också via Talex API. Läs mer på https://www.talex.se/koppling_till_affarssystem/

Hur gör jag för att köra en manuell synkning med Fortnox

Hur gör jag för att köra en manuell synkning med Fortnox? Se Verktyg -> Fortnox Synkronisering. Observera att om ni har många produkter så kan synkroniseringen ta flera minuter.

Fortnox API - Lägg till Talex Integration

Integrera Fortnox 3 (Ny/1a installation) För att vi ska kunna koppla ihop er butik med Fortnox behöver ni följa instruktionerna i Fortnoxs video nedan och ge oss er Authorization-Code. Det ska räcka med att ni söker efter Talex när ni klickar på lägg till integration i erat konto hos Fortnox. Meddela sedan koden till oss så kan vi para ihop er butik med Fortnox (leverans 2-3 arbetsdagar).

Information och instruktioner för Specter-kopplingen

När du skapar en produkt skickas produktdatan i realtid till Specters system. Likaså när du raderar en produkt, då raderas produkten även i Specters system. När en kund skapar ett konto skickas kunddatan i realtid till Specters system. Likaså när kunden uppdaterar sina uppgifter, då uppdateras uppgifterna även i Specters system. När en kund lägger en order i din butik registreras order, förutom i butiken, också i Specters system. Vid installationen av kopplingen skickas det in en webbadress t...