Fel typsnitt i beskrivningen

Text som klistras in i editorn från t.ex. en hemsida, word, pages m.m. får oftast fel typsnitt som är förvalt på sidan.
Anledningen till det är att man kopierar även med kod för formateringen som inte syns för ögat.

För att komma förbi problemet så kan man kopiera in texten i t.ex. anteckningar i datorn först.
Då kommer alla dolda formateringar att försvinna när man sedan kopierar om texten från anteckningar vidare in i editorn.

I editorn så finns det även två funktioner man kan använda sig av om man inte använder anteckningar innan.
Under Redigera  i menyn så finns det "Klistra in som text" och har man klistrat in texten innan så kan man även använda "Avformatera" under Format i menyn.