Bildspel / Image slider

Den här funktionen ingår i nyare versioner av Talex Webshop.

Bilderna som ni vill ska visas i bildspelet laddar ni upp i filhanteraren ("verktyg" -> "filhanteraren") till katalogen "image_slider".
För att bildspelet ska se så bra ut som möjligt bör alla bilder ha samma storlek (bredd och höjd).

Sedan går ni till Bildspel ("verktyg" - > "bildspel")
Där kan ni lägga till en ny så kallad "slide" för varje bild ni har laddat upp.
När ni känner er klara går ni till inställningar för bildspelet ("inställningar & design" -> "bildspel").
Där ställer ni in bildspelets höjd och bredd till samma storlek som bilderna ni har laddat upp.
Sen kan ni aktivera bildspelet genom att ändra värdet för "Bildspel aktivt" till "Ja".