Frakt efter ordervärde

(Förutsätter att ni har modulen Frakt efter ordervärde)

I admin > "betal- och fraktsätt" > "Frakt" > "Paket" ställer du in fraktkostnaderna.
I "Tier 1 Shipping Rate" anger du fraktkostnaden för alla ordrar som är värda mindre än ordervärdet du anger i "Tier 2 Order Total Level"
I "Tier 2 Shipping Rate" anger du fraktkostnaden för ordrar som är värde lika mycket som värdet i "Tier 2 Order Total Level" och mindre än värdet du anger i "Tier 3 Order Total Level".
I "Tier 3 Shipping Rate" anger du fraktkostnaden för ordrar som är värda mer än det som är angivet i "Tier 3 Order Total Level".
I "Tax Class" anger du momsklass.
I "Shipping Zone" anger du vilken zon som ska kunna välja fraktalternativet. Om du t.ex. anger Sverige kan endast kunder från Sverige välja fraktalternativet.