Infoga bild på sidan

Gör så här för att infoga en bild på sidan:
Om du har en butik före 2008 eller skriver nyhetsbrev

1. Gå till kontrollpanelen och därefter till Sid- och texthanteraren, redigera produkt/kategori eller nyhetsbrev
  2. Klicka på bilden som föreställer en tavla i html-verktyget.
  3. Nu öppnas ett nytt fönster
  4. Skriv in adressen till bilden i fältet image URL (adressen måste börja med /files/ och därefter namnet på bilden ex. bilden.jpg)
  5. Skriv en tillhörande text till bilden i fältet Alternate text
  6. Klicka sedan på knappen ”Ok”.
  7. När du har infogat de bilder du vill ha klickar du på knappen ”preview” och därefter ”update”.

Om du har en butik efter 2008
För att infoga bilden gör du på följande vis (tillvägagångssättet är detsamma för Sid- och texthanteraren) :
Du laddar först upp filen i admin > Verktyg > Filhanteraren (mer info på http://kundsupport.talex.se/knowledgebase.php?article=24 ).
Därefter:

1. Gå till produkten du vill infoga bilden till.
  2. Klicka på ikonen som ser ut som en tavla i HTML-verktyget.
  3. Skriv ../files/ följt av bildens namn, t.ex. bild.jpg (hela sökvägen: ../files/bild.jpg), i fältet "Bildens URL".
  4. Skriv en kort beskrivning om bilden i fältet "Bildens beskrivning".
  5. Klicka på "Skapa"