Sponsrade Länkar hos Google - Adwords

Vill du synas högt upp i Google omedelbart?

Öka din försäljning med marknadens bästa annonsverktyg.
De 4 Adwords-priciperna

1. Låt dina kunder hitta dig.

2. Betala bara när någon klickar på din annons, dvs. du annonserar för en redan intresserad målgrupp.

3. Annonsera bara där potentiella kunder letar efter exakt dina produkter eller tjänster.

4. På bara några minuter kan du själv skapa din mest framgångsrika annons.

• Ingen bindningstid.
  • Du väljer betalningsform och hur mycket du vill spendera per dag och klick.
  • Även en liten budget kan ge fantastiska resultat.
  • Du bestämmer var dina annonser ska synas; lokalt, regionalt, nationellt eller globalt.

Tips: Sökordsidéer kan du enkelt få genom Sökordsverktyget

Tips: Få en snabb uppskattning över trafiken för nya sökord genom Trafikkalkylatorn