Talex Social Shopping (Facebook app)

För att vi skall kunna aktivera Talex Social Shopping behöver du skapa en Facebook sida. Det funkar inte med en personlig Facebook profil.
Facebook sidor är till för organisationer och företag.

Talex Social Shopping hittar ni här:
https://www.facebook.com/dialog/pagetab?app_id=169558529734407&display=popup&next=https://kundsupport.talex.se/index.php?a=add

Har ni problem med något utöver själva applikationen så får ni vända er till Facebooks hjälpcenter. https://www.facebook.com/help/

Där finns information om hur ni skapar en Facebook sida.
https://www.facebook.com/help/?topic=pages

Vi aktiverar applikationen när vi har fått er inbetalning samt verifikationsnyckeln ni får när ni har lagt till applikationen på er Facebook sida.

Börja med att beställa modulen om ni inte redan har gjort det.