Systemet skapar med automatik meta-taggar av kategorinamn, kategoribeskrivning, produktnamn, produktbeskrivning och tillverkarens namn på kategori-, produkt- och tillverkarsidorna om du inte själv anger taggar. Den stora fördelen med detta är att meta-taggarna blir optimala för den specifika kategorin eller produkten vilket ger ett bättre resultat i sökmotorerna.

Men om du vill kan du skapa egna taggar som visas istället:
Möjlighet till att skapa egna meta-taggar.
- För att skapa egna meta-taggar till kategorier går ni till admin > Katalog & Produkter > Kategorier/Produkter, väljer kategorin och redigerar den. Längst ner på sidan finns fälten för att fylla i meta-taggarna.
- För att skapa egna meta-taggar till produkter går ni till admin > Katalog & Produkter > Kategorier/Produkter, väljer produkten och redigerar den. Under fliken "Beskrivning och artikelnummer" längst ner på sidan finns fälten för att fylla i meta-taggarna.
- För att skapa egna meta-taggar på egna sidor går ni till admin > CMS/Sid- och texthanteraren och väljer sidan och klickar på "ändra". Längst ner på sidan finns fälten för att fylla i meta-taggarna.