Kortbetalning

Stöd för kortbetalning och Direktbetalning via internetbank via bl.a. Dibs, Klarna Checkout (KCO), Payson, PayPal ingår i alla våra paket.

Efter beställning kontaktar vi dig för att diskutera detaljerna och guida dig rätt.

Med vårt system går det att kombinera flera betalningsmetoder, vilket gör det möjligt att erbjuda flera möjligheter för kunden att välja det alternativ som passar kunden bäst.
Om du säljer utanför Sverige kan du erbjuda olika betalningsmetoder för olika länder, d.v.s. att du kan erbjuda t.ex. Internetbank och faktura för ett land, postförskott och förskottsbetalning för ett land och resten kan bara betala med kort.

Använd gärna de avtalsblanketter som finns länkade på våra sidor, eftersom vi oftast har förhandlat fram bättre avtalsvillkor än vad du får om du går direkt till respektive leverantör.

KORTBETALNING och Direktbetalning via internetbank - sammanfattning

PayPal
Nätplånbok som är välkänd världen över.
Med PayPal kan man ta emot konto- och kreditkort samt betalningar som skickas genom PayPal-konton.
PayPal ingår från början i alla versioner av Talex Webshop utan fasta avgifter.
Öppna ditt PayPal-konto och aktivera det sedan i Talex gränssnitt.
Läs mer

Payson
Kortbetalning och direktbetalning via internetbank utan krav på eget inlösenavtal!
(även Payson faktura)
Med Payson kommer du snabbt igång med kortbetalning.
Payson:s tjänster finns på Svenska, finska och engelska och Payson accepterar betalningar i kronor samt i euro.
Paysondirekt ingår från början i alla versioner av Talex Webshop utan fasta avgifter.
Öppna ditt Payson konto och aktivera det sedan i Talex gränssnitt.

Paysonfaktura kan köpas till. Du får alltid betalt och Payson tar kredit- och bedrägeririsken.
Läs mer

Klarna (Klarna Checkout/KCO)
Allt i ett - En revolutionerande betallösning.
Med "Klarna Checkout" (KCO) kan du ta betalt mot faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning (internetbank) med ett enda avtal hos Klarna.
Läs mer och beställ