Första stegen mot att kunna erbjuda Swish-betalning:

- Beställ din Swish-modul här -> https://webshop.talex.se/swish-plus-p-410.html

- Kontakta din bank (eller beställ via din internet bank sida) Swish Handel  (inte bara Swish Företag). Meddela banken att de ska koppla er till Talex: Swish Technical supplier 9873490784 som ska sköta certikatsadministration.
Hos vissa banker kan man ange Teknisk leverantör via internet bank t.ex under teknisk anslutning.. Se bilden nedan.

Swish Handel:
Med Swish Handel kan handlare ta betalt i digitala kanaler som till exempel i en webbutik eller app.
Företaget skickar en betalningsbegäran till kundens Swish-app och när kunden öppnar appen är den förifylld
med betalningsuppgifter. Handlaren får en bekräftelse direkt efter genomförd betalning och kan återbetala
hela eller delar av en betalning.

Swish Företag:
Swish för företag passar för mindre företag, föreningar eller organisationer som vill ta betalt för
till exempel frisörbesök, föreningsavgifter eller ta emot insamlingar.

När du gjort ovanstående kan du kontakta oss och lämna er Swish nummer (123 *** ** **) .

Nu är det nästan färdigt! Men innan du öppnar upp Swish-betalningar för dina kunder
så måste vi Göra en Test-betalning.

Göra en Test-betalning:

- Gå till "Betal- och fraktsätt" i shoppens admin och klicka på "Swish" och ändra inställningen till "Ja" på att erbjuda Swish-betalning.

- Gör en testorder.

- Öppna Swish-appen direkt efter beställning och så ska det ligga en betalningsförfrågan väntandes.

- Betala den och vänta ett par sekunder.

- Gå sedan till "Försäljning" i shoppens admin och klicka på "Beställningar" och kontrollera att ordern står som betalad.

- Om inte, vänta några sekunder till och ladda om sidan.

- Har ordern inte markerats som betalad efter ett par minuter, stäng av inställningen för att erbjuda Swish-betalning genom att:
Gå till "Betal- och fraktsätt" och klicka på "Swish" och ändra inställningen till "Nej" på att erbjuda Swish-betalning.
Kontakta därefter vår support.

- Har ordern markerats som betald kan du ta bort testprodukten och fortsätta att använda Swish.