Övriga betalsätt utöver Klarna

De vanligaste betalmetoderna för e-handel är:

1) Faktura (mest populär via Klarna)
2) Kortbetalningar
3) Direkta bank-betalningar (faktura/räkning betald via internetbank)
4) Förskottsbetalning till bankgiro/postgirokonto eller t.ex Swish
5) Postförskott, betalas när varan hämtas
6) Betalning via SMS eller telefon
7) Avbetalning/delbetalning

Med Talex e-handelssystem går det att kombinera flera betalningsmetoder vilket gör det möjligt att erbjuda flera möjligheter för kunden att välja det alternativ som passar kunden bäst.
Om du säljer utanför Sverige kan du erbjuda olika betalningsmetoder för olika länder, d.v.s. att du kan erbjuda t.ex. faktura och förskottsbetalning för ett land, postförskott och förskottsbetalning för ett land och resten kan bara betala med kort.

Utöver Klarna har Talex stöd för (bland flera) Paypal, Payson inkl. Payson checkout 2, Svea Webpay, Dibs kortbetalning och internetbank.
Swish uppgifter kan man lägga in som en förskottsbetalning.
Vi har även en faktura-modul kopplat till en automatisk kreditupplysning hos Creditsafe.

Läs mer på https://webshop.talex.se/betalningslosningar-c-103.html