Payson Faktura - Instruktioner

Såhär gör du för att aktivera Payson Faktura.
(OBS kräver att Payson Faktura finns installerad i er butik samt att ni har ett separat avtal med Payson för just Faktura)

* Gå till Betal- och fraktsätt -> Betalning -> Payson Fakturabetalning

* Klicka på installera

* Fyll sedan in Payson Agent ID, MD5-Key och epostadressen för det konto som betalningar skall överföras till.

* Rekommenderat är även att välja den skatteklass som samtliga order-total-variabler skall använda. Annars kommer ingen skatt att läggas på till exempel fraktmetodskostnad. Denna väljs under rubriken "tax class".

* Ställ in vilka valutor som skall användas samt vilka valutor som ska omräknas.

-------------------------------------------------

Såhär gör du för att aktivera Payson Fakturaavgift.

* Gå till Betal- och fraktsätt -> Ordertotal -> Fakturaavgift

* Klicka på installera

* Ställ in om ni vill ha fast fakturaavgift eller fakturaavgift beroende på ordersumman och ange fakturaavgiften.

-------------------------------------------------

Ytterligare information från Payson.
Om antal decimaler i butiken under valutor är inställt till 0 för den aktuella valutan medför detta att totalpriset beräknas med hjälp av produkter och ordertotal med 0 decimaler i produktpriset. Paysonmodulen använder 3 decimaler vid beräkningar och 2 decimaler när summan skickas in till Payson. Här rekommenderar vi att butiken använder 2 decimaler vid omräkning. Annars kan summan i din butik och summan hos Payson skilja sig från varandra.