DIBS www.dibs.seDibs Payment Services

Ta emot betalningar på Internet med bank- och kreditkort, direktbetalning via Internetbankbetalning, lojalitetskort m.fl.

DIBS erbjuder flera olika paketlösningar och i de större paketen kan du förhandla om transaktionskostnaden.
Stöd för flera språk och valutor.

Vad kostar det?

se http://www.dibs.se
*Du kan välja mellan DIBS Start, Bas eller DIBS Premium

Hur gör jag?

Kontakta Dibs och tala om att du är kund hos Talex.

Dibs kommer att guida dig rätt.
Först behöver du ett s.k. inlösenavtal (som du även behöver i en fysisk butik). Dibs hjälper till!

Steg 2 - Avtal med DIBS
DIBS är företaget som har den säkra mjukvaran för betalningar på Internet som bl.a. SEB och Euroline använder sig av.
Steg 3 - Implementering
När steg 1 och 2 är klara beställa integrationen på https://webshop.talex.se/dibs-integration-p-182.html