Avtal, villkor och policies

GDPR, Sekretess, Dataskydd & cookies

Sekretesspolicy, GDPR och Cookies På Talex skyddar vi våra kunders integritet och säkerhet. Vår dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter och vilka rättigheter du har mot oss. Observera att Talex e-handelssystem är GDPR-kompatibelt för dig som är kund och har Talex version 12.2 eller senare. Läs mer (https://support.talex.se/083180-GDPR-f%C3%B6r-Talex-e-handlare) ------------------------- Vi på Talex arbetar för att du skall känna dig trygg när du a...

Talex API

Med Talex API kan andra system påverka och ta del av bland annat kundregister, orderlista, tillverkare, leverantörer. Kopplingen kan även användas för integration mot affärssystem och liknande. Till de vanligaste affärssystemen har Talex redan färdiga kopplingar. Talex API används till tredjepartssystem där det inte finns en färdig koppling eller där man vill ha en skräddarsydd lösning mellan Talex e-handel och ett annat system. Du behöver anlita en programmerare för att bygga kopplingen f...

Avtalet/Agreement

Vårt avtal finns på https://talex.se/villkor.pdf (https://www.talex.se/villkor.pdf) (English version is available at https://talex.se/agreement_terms_conditions-Eng.pdf )

Uppsägning / Notice to quit (säga upp)

Smidigast är att fylla i vår online uppsägningsformuläret (https://talex.se/uppsagning/) Man kan också skicka ett vanligt brev eller e-post. Epost: support(at)talex.se eller ekonomi(at)talex.se . Brev till: Talex AB, Kivra: 556711-5844, 106 31, Stockholm. Det är kundens ansvar att dokumentera och bevisa att uppsägningen har kommit fram till Talex. Vi bekräftar alltid och inom max 5 arbetsdagar, så om du inte får en bekräftelse kontakta oss igen.

Överlåtelse av din e-butik

Kund får inte överlåta avtalet utan skriftlig tillåtelse från Talex. Avgiften för överlåtelsen tillkommer enligt avtalet och betalas av ny Hyrestagare. Hur gör man? 1. Fyll i detta formulär (https://talex.se/transfer-avtal/)

Återbetalning från Talex av (fel) betalda avgifter eller enligt pengar tillbaka garanti

Återbetalning från Talex av fel betalda avgifter så som dubbel inbetalning eller enligt pengar tillbaka garanti efter redogörelse från kunden samt godkännande av Talex ska ske den sista arbetsdagen månaden efter det.