Ändra adressformat för ett land

För att ändra adressformatet (så att postnummer kommer före ort) går du till admin -> "Inställningar & Design" -> "Tillåtna länder" och letar upp det land du vill ändra format på. Klicka på "Ändra" och välj "5" i menyn "Adressformat".

Läs det här om instruktionerna ovan inte stämmer i din butik
För att ändra adressformatet (så att postnummer kommer före ort) går du till admin -> Platser/Skatter -> Länder och letar upp det land du vill ändra format på. Klicka på edit/ändra och välj 5 i menyn Adressformat.