Min shop visar fortfarande gammalt innehåll eller ser konstig ut. (rensa cache)

Efter vissa ändringar kan det hända att shoppen tillfälligt ser konstig ut eller att det fortfarande visas gammalt innehåll.

Genom att du rensar webbläsarens cacheminne tvingar du webbläsaren att hämta de senaste versionerna av de webbsidor och program du besöker.

Internet Explorer
  1. Klicka på Verktyg på menyraden för Internet Explorer
  2. Klicka på Internet-alternativ
  3. Klicka på fliken Allmänt
  4. Klicka på knappen Ta bort filer i avsnittet Tillfälliga Internet-filer
  5. Om du fortfarande har problem upprepar du stegen ovan och startar om datorn.
Firefox
  1. Klicka på Historik på menyraden för Firefox
  2. Klicka på Rensa ut Tidigare Historik
  3. Titta så att Cache är i bockad.
  4. Klicka på Ta bort
Chrome
  1. Klicka på menyknappen uppe till höger och gå in i "inställningar".
  2. Expandera menyn "Avancerat" genom att klicka på "Avancerat" längst ner på sidan.
  3. Klicka på "Rensa webbinformation". Den ligger längst ner under rubriken "Sekretess och säkerhet".
  4. Se till att "Cachade bilder och filer" är ibockad och klicka på "rensa webbinformation".
Safari
  1. Klicka på Historik i menynknappen för Safari.
  2. Klicka på Rensa historik...
  3. I den nya rutan som kommer fram så väljer du "Rensa all historik" och klickar sedan på Rensa Historik.