Unifaun / Pacsoft

Unifaun
Ni exporterar ordrarna i admin > "Försäljning" > "Unifaun". Ni kan ange ett intervall eller exportera alla ordrar. Det skapas en XML-fil som ni sedan laddar ner till er dator och sedan importerar i Unifaun.

Pacsoft
Ni exporterar ordrarna i admin > Kunder & Beställningar > Exportera ordrar. Ni kan ange ett intervall eller exportera alla ordrar. Det skapas en XML-fil som ni sedan laddar ner till er dator och sedan importerar till Pacsoft.