Associera produkter/Xsell

Nedan följer instruktioner för hur Associera produkter fungerar.

För att lägga till en associerad produkt till en produkt
1. Gå till admin > "Katalog & Produkter" > "Kategorier / Produkter".
2. Välj den produkt som du vill associera produkter till genom att klicka på produktnamnet.
3. Klicka nu på "Rekommendera produkt"
4. I textfältet "Sök" skriver du in hela produktnamnet, delar av produktnamnet eller artikelnumret på den produkten du vill ska associeras till den valda produkten. (Tryck därefter på Enter på tangentbordet)
5. Klicka därefter på produkten i listan med sökträffar.
6. Nu har du lagt till en associerad produkt

För att ta bort en associerad produkt från en produkt gör du steg 1-3 ovan och följer sedan stegen nedan.
1. Markera den produkten du vill ta bort i listan med associerade produkter.
2. Klicka därefter på knappen "ta bort".