Wishlist/Önskelista

Nedan följer instruktioner för hur Önskelista fungerar.
På varje produkt finns en knapp - lägg till på önskelistan. Klickar man på den knappen läggs produkten till på kundens önskelista. På sidan för kundens önskelista kan kunden fylla i namn och e-postadress på personer som kunden vill skicka önskelistan till.
I mailet som mottagarna får finns en adress där mottagaren kan se önskelistan och lägga produkter från önskelistan i varukorgen och beställa de produkterna.
I admin > Rapporter > Produkter på önskelistor kan du se vilka kunder som har skapat önskelistor och vilka produkter som kunden har lagt till på önskelistan.