QR-koder skapas för varje produkt, kategori, tillverkare, egna sidor samt sidorna Utvalda produkter, Specialerbjudanden och Nya produkter/Nyheter.
I butiken (frontend) visas QR-koden i vänster eller höger kolumn beroende på var ni har valt att visa den. Det går att stänga av visningen av QR-koden i butiken genom att gå till admin > "Inställningar & Design" > "Min butik" och sätta "Show QR code in the shop" till "false".

I admin kan du hämta ut alla QR-koder till produkter, kategorier, egna sidor m.m. genom att klicka på respektive länk under QR-koder i vänsterkolumnen.