Mest populärt

* Snabb kassa. Handla med eller utan registrering. Klarna Checkout. (ingår i samtliga paket)
* Moms. Kunden kan välja (och växla mellan) pris med eller utan moms.
* Olika rabattsatser/priser för olika kunder (eller grupper). Kan också användas som B2B modul/VIP modul.
* Volymberoende prissättning
* Quick updates - uppdatera priser, antal i lager m.m. för flera produkter samtidigt eller hela sortimentet.
* E-post till admin om man har mindre än x antal produkter kvar i lagret
* Tillgång till butiken endast för medlemmar / kända kunder
* Gömda kategorier/produkter. Syns endast av de kunder som har behörighet
* Minimumorder för att kunna fullgöra köpet
* Orderspårning för kunden. Kopplat till posten
* Redigera kundens order - lägg till produkter i efterhand, ändra priser, frakt m.m. (redigerar faktiskt nästan allting)
* Kelkoo, Pricerunner, Google Shopping (etc.) export fil
Prisjämförelse av artiklar hos Pricerunner och/eller Kelkoo (automatisk textoutput fil)
* Visa alla produkter på en sida. Den underlättar genomsökningen av din butik av t. ex. Google
* Detaljerad statistikinformation över besökare (inkl. sökord som används för att hitta just din butik)
* Bokföringsmodul (kommer snart - exportera kundinfo, fakturainfo m.m. direkt till SPCS admin eller SPCS faktureringsprogram)
* Säljrapport, marginalrapport, lagersaldorapport m.m.
* Import/export av artiklar till/från Excel, Access m.m.
* Slumpvist specialerbjudande - skapar automatiskt specialpriser för x antal produkter under x antal dagar (eller hela sortimentet).

Skulle du sakna någon funktion, hör av dig till oss.
Det är därför vi finns!